Tabakov Hunt - Лов в България и по света

Tabakov Hunt – Лов в България и по Света

Здравейте, ловни приятели!

Аз, Васил Табаков – младши, започнах работа в областта на организирания международен ловен туризъм през далечната 1999 година (тогава бях на 21 години) при моя дядо Васил Табаков – старши, който е доайен на този специфичен вид туризъм в България.

И така, след 12 години придобиване на опит, знания и умения като ловец и организатор на лов в България и по света, през 2011 година реших да създам моя собствена фирма – Табаков Трофи Хънтинг ЕООД.

Уважаеми ловци, много от Вас (особено български и руски ловци) вече са обикаляли с мен ловните полета в търсене на желаните трофеи, а на тези от Вас, с който предстои да се запознаем мога да гарантирам, че ловът Ви ще бъде перфектно организиран във всяко едно отношение и разбира се в съответствие с индивидуалните ловни желание на всеки един от Вас.

През всичките тези години съм посетил почти всички държавни и частни ловни стопанства в България, ловувал съм с много клиенти в най-добрите ловни територия в Румъния, Австрия, Македония, Хърватска, Турция и т.н., за да стигна до парещото слънце над пустините в Мексико и свирепия студ на Крайния север и Далечния Изток в Русия.

В този сайт ще намерите информация за различните ловни дестинации на Табаков Трофи Хънтинг ЕООД, като можете да разчитате, че ще получите най-добрите цени и условия за лов. Освен това, всеки може да получи индивидуална оферта за лов и риболов във всяко едно кътче по света.

НА СЛУКА!


Изпратете 💬 съобщение към Tabakov Hunt или се обадете на телефон 📱 +359 899 720 545 за да се свържете директно с нас!