Tabakov Hunt - Лов в България и по света

🇧🇬 България

България е една от най-търсените ловни дестинации в Европа и е особено известна с лова на благороден елен. Не случайно България притежава 4 световни рекорда от благороден елен, като последния 273,60 точки CIC е все още ненадминат. Български са също и световния рекорд на дива котка – кожа оценен на 82,99 точки CIC. Също така до преди няколко години и световния рекорд от дива свиня 158,20 точки CIC беше отстрелян в България.

Лова в България се организира на изключително високо професионално ниво в Държавни и частни ловни стопанства. Ловните хижи са луксозни с всички удобства, квалифициран персонал и прекрасна храна.

Всеки ловец ще бъде посрещнат от мен на което и да е летище в България и придружаван по време на целия лов. В близост до летище София се намират няколко супер елитни частни и държавни ловни стопанства с много дивеч и с много добри трофейни качества. Преди или след лова могат да се организират посещение на забележителности или ако лова в по време на летния сезон – почивка по българското Черноморие.

🇧🇬 България
🇧🇬 България
🇧🇬 България


Изпратете 💬 съобщение към Tabakov Hunt или се обадете на телефон 📱 +359 899 720 545 за да се свържете директно с нас!